M

T: 0183 - 634 377

Amac

 

Damen

 

Bouwcenter

 

Recyclebare bedrijfskleding

Outfit Company Wear is specialist op het gebied van recyclebare bedrijfskleding, dat de naam Circuwear by Outfit draagt. Uw oude en afgedragen bedrijfskleding wordt door ons ingenomen, en vervolgens zorgen wij ervoor dat deze wordt hergebruikt tot andere producten, of zelfs nieuwe kleding. Het doel van “Circuwear by Outfit” is het duurzaam (her)gebruiken van bedrijfskleding, en ondernemingen bewust te maken van de mogelijkheden op dit gebied.

Recyclebare bedrijfskleding en circulair ondernemen

Circulair ondernemen, ofwel duurzaam ondernemen, houdt in dat u als bedrijf nadenkt over de duurzaamheid van de producten die u gebruikt, waaronder bedrijfskleding. Om het circulair ondernemen tot een succes te brengen, is het noodzakelijk dat bedrijven in een keten samenwerken, en afspraken maken. Als u recyclebare bedrijfskleding draagt, is dit niet alleen duurzaam geproduceerd, maar zorgen wij er ook voor dat dit naderhand kan worden gerecycled en op verschillende manier hergebruikt.

Recyclebare bedrijfskleding van Circuwear

Door gebruik te gaan maken van Circuwear by Outfit, neemt u met uw onderneming een nieuwe stap, en dit draagt bij aan de uitstraling van het bedrijf. Wij zorgen ervoor dat een kledingcontainer geplaatst wordt, die wij periodiek ophalen en legen. Wilt u meer informatie over Circuwear bedrijfskleding van Outfit, of duurzaam ondernemen? U kunt ons altijd vrijblijvend telefonisch bereiken, of via de contactgegevens op de website. We horen graag van u!

Pagina's

Zoek resultaat van "Recyclebare bedrijfskleding" binnen Pagina's

Wij maken kleding die écht past

 

Lees meer 6

Contact met Outfit

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183 - 634 377
E: info@outfit.nl 

Recyclebare bedrijfskleding - linkedin. Recyclebare bedrijfskleding - facebook.

Routebeschrijving

Contact

Recyclebare bedrijfskleding - outfit-contact-nathalie(1).

Bel mij terug 6

Nieuwsbrief

Ontvang nieuws en aanbiedingen van OutfitAanmelden 6