M

T: 0183 - 634 377

Amac

 

Damen

 

Bouwcenter

 

Promotiekleding

Nergens is de factoor ‘identiteit’ zo belangrijk als bij promotiekleding. Mensen moeten het merk/ organisatie herkennen maar daarnaast ook onthouden. Hierbij is het ontwerpproces het belangrijkste van allemaal. Dankzij onze ervaring weten wij precies wat wel en niet werkt voor promotiekleding.

Wij vinden het bij Outfit company wear belangrijk dat er altijd persoonlijk contact is tussen ons en de klant. Hierdoor kunnen de wensen en behoeften goed op elkaar afgestemd worden. En wordt er unieke promotiekleding ontwikkeld die niet alleen aansluit bij de identiteit van het bedrijf, maar ook comfortabel zit voor de medewerkers.

De service van Outfit company wear

Wij zijn al ruim meer dan 25 jaar specialist op het gebied van werkkleding ontwerpen. Daardoor weten wij precies waar promotiekleding aan moet voldoen. Hierdoor is onze missie geworden: Bedrijfskleding maken die echt past. Dit bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk Promotiekleding moet niet alleen lekker zitten maar ook passen bij de identiteit van uw bedrijf. Door deze twee punten komt promotiekleding het beste tot zijn recht. Naast promotiekleding en werkkleding kunt u bij ons ook terecht voor sportkleding.

Hieronder zijn de belangrijkste kenmerken van Outfit company wear weergegeven:

  • Custom made huisstijlkleding
  • Borduren, bedrukken, verstellen
  • kledingbeheersysteem
  • kleding wassen uitbesteden
  • Kwaliteit, MVO, eerlijke fabricage

Meer weten over custom made

Wanneer u een bezoek brengt aan onze showroom in Gorinchem, laten wij u graag alles zien. In ons bedrijfspand zit onder andere ons magazijn en atelier gevestigd. Daarnaast kunt u hier ook alle mogelijkheden voor custom made promotiekleding ontdekken. En de diverse grote merken met elkaar vergelijken. Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met info@outfit.nl of bel 0183-634377.

Pagina's

Zoek resultaat van "Promotiekleding" binnen Pagina's

Wij maken kleding die écht past

 

Lees meer 6

Contact met Outfit

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183 - 634 377
E: info@outfit.nl 

Promotiekleding - linkedin. Promotiekleding - facebook.

Routebeschrijving

Contact

Promotiekleding - outfit-contact-nathalie(1).

Bel mij terug 6

Nieuwsbrief

Ontvang nieuws en aanbiedingen van OutfitAanmelden 6