M

T: 0183 - 634 377

Amac

 

Damen

 

Bouwcenter

 

Ecologische bedrijfskleding

Zoekt u ecologische bedrijfskleding voor uw onderneming? Circuwear by Outfit is bedrijfskleding die op een duurzame manier is geproduceerd, en ook direct kan worden gerecycled tot andere producten en (grondstoffen voor) kleding. Circuwear is een goede keuze als uw bedrijf serieus bezig is met duurzaam ondernemen, en dit in de bedrijfskleding uit wil dragen.

Circuwear als ecologische bedrijfskleding

De productie van textiel en verbranding van oud textiel zijn bij elkaar één van de meest vervuilende bronnen op de wereld. Daarnaast is het verven van textiel verantwoordelijk voor zo’n 25% van de watervervuiling. Bij het duurzaam ondernemen is het belangrijk om na te denken over mogelijkheden waardoor deze vervuiling beperkt blijft. Als het gaat om het aanschaffen van bedrijfskleidng, en het weggooien van oude bedrijfskleding, moet goed worden nagedacht over bijvoorbeeld fabrikanten, materialen en de werkomstandigheden. Circuwear heeft met verschillende bedrijven in de keten afspraken gemaakt. Hierdoor kunnen wij inhaken op dit probleem door direct zoveel mogelijk oude bedrijfskleding te hergebruiken binnen de keten.

Ecologische bedrijfskleding van Outfit Company Wear

Circuwear is onderdeel van Outfit Company Wear, en wij willen ondernemingen bewust maken van de mogelijkheden tot duurzaam en bewust ondernemen als het gaat om bedrijfskleding. Als onderdeel hiervan wordt een kledingcontainer geplaatst, die wij op afspraak periodiek voor u ophalen en legen. U blijft daarnaast op de hoogte van al onze ontwikkelingen, en informatie met betrekking tot de recycleprocessen.

Heeft u vragen over het gebruik van Circuwear voor uw onderneming? Of heeft u behoefte aan aanvullende informatie? Neem gerust telefonisch of per mail contact met ons op.

Pagina's

Zoek resultaat van "Ecologische bedrijfskleding" binnen Pagina's

Wij maken kleding die écht past

 

Lees meer 6

Contact met Outfit

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183 - 634 377
E: info@outfit.nl 

Ecologische bedrijfskleding - linkedin. Ecologische bedrijfskleding - facebook.

Routebeschrijving

Contact

Ecologische bedrijfskleding - outfit-contact-nathalie(1).

Bel mij terug 6

Nieuwsbrief

Ontvang nieuws en aanbiedingen van OutfitAanmelden 6