M

T: 0183 - 634 377

Amac

 

Damen

 

Bouwcenter

 

Duurzame werkkleding

“Circuwear by Outfit” is duurzame werkkleding, geproduceerd door Outfit. Via kledingcontainers kunnen wij uw afgedragen, oude werkkleding innemen, en deze vervolgens duurzaam hergebruiken en recyclen tot grondstoffen voor nieuwe producten en soms zelfs kleding. Het duurzaam hergebruiken van werkkleding is waar Circuwear by Outfit voor staat.

Duurzame werkkleding als onderdeel van circulair ondernemen

Circulair ondernemen houdt in dat u als onderneming bewust nadenkt over de herbruikbaarheid en duurzaamheid van alle producten, waaronder ook de werkkleding. Het doel van duurzaam ondernemen, is dat verschillende bedrijven in een keten samenwerken. Hierdoor kunnen zoveel mogelijk producten op een nuttige manier worden hergebruikt. Circuwear draagt hieraan bij, omdat wij met verschillende partijen in de productieketen afspraken hebben gemaakt. Op deze manier kunnen wij uw oude bedrijfskleding duurzaam recyclen.

Duurzame werkkleding Circuwear by Outfit

U kunt uw oude werkkleding in de kledingcontainers deponeren, welke wij vervolgens periodiek ophalen. Met Circuwear van Outfit draagt u uit dat u het duurzaam ondernemen serieus neemt, en er op een bewuste manier mee bezig bent.

Voor vragen met betrekking tot het in gebruik nemen van onze duurzame werkkleding, het concept Circuwear, of vragen over duurzaam ondernemen kunt u altijd vrijblijvend bij ons terecht. U kunt contact opnemen per telefoon, of via de gegevens op de contactpagina.

Pagina's

Zoek resultaat van "Duurzame werkkleding" binnen Pagina's

Wij maken kleding die écht past

 

Lees meer 6

Contact met Outfit

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183 - 634 377
E: info@outfit.nl 

Duurzame werkkleding - linkedin. Duurzame werkkleding - facebook.

Routebeschrijving

Contact

Duurzame werkkleding - outfit-contact-nathalie(1).

Bel mij terug 6

Nieuwsbrief

Ontvang nieuws en aanbiedingen van OutfitAanmelden 6