M

T: 0183 - 634 377

Amac

 

Damen

 

Bouwcenter

 

Biologische bedrijfskleding

Bent u op zoek naar biologische bedrijfskleding voor uw onderneming? De duurzame bedrijfskleding Circuwear by Outfit wordt op een duurzame manier geproduceerd, en de oude kleding wordt vervolgens gerecycled tot andere producten. Circuwear by Outfit is ideaal als uw bedrijf serieus is over duurzaam ondernemen, en dit ook uit wil dragen in de bedrijfskleding.

Circuwear als biologische bedrijfskleding

De textielproductie en verbranding van oud textiel is één van de grootste bronnen van milieuvervuiling op de wereld. Daarnaast wordt maar liefst 25% van de watervervuiling veroorzaakt door het verven van textiel. Als duurzame onderneming is het belangrijk om na te denken over manieren om deze vervuiling te minimaliseren. Bij het gebruik van bedrijfskleding valt veel winst te behalen, als goed nagedacht wordt over bijvoorbeeld de fabrikanten, de werkomstandigheden en de materialen. Circuwear sluit hierop aan, door afspraken te maken met verschillende bedrijven in de productieketen met betrekking tot het hergebruiken van materialen.

Biologische bedrijfskleding van Outfit Company Wear

Circuwear is een onderdeel van Outfit, en met Circuwear willen wij ondernemingen bewust maken van de mogelijkheden van duurzaam ondernemen op het gebied van bedrijfskleding. Wij verzorgen voor u een kledingcontainer, die wij periodiek legen. Verder houden wij u op de hoogte en geven alle informatie met betrekking tot de recycle processen. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over Circuwear als bedrijfskleding voor uw onderneming? Neemt u gerust contact met ons op.

Pagina's

Zoek resultaat van "Biologische bedrijfskleding" binnen Pagina's

Wij maken kleding die écht past

 

Lees meer 6

Contact met Outfit

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183 - 634 377
E: info@outfit.nl 

Biologische bedrijfskleding - linkedin. Biologische bedrijfskleding - facebook.

Routebeschrijving

Contact

Biologische bedrijfskleding - outfit-contact-nathalie(1).

Bel mij terug 6

Nieuwsbrief

Ontvang nieuws en aanbiedingen van OutfitAanmelden 6